Wyjątkowe torty z okazji urodzin imienin narodzin dziecka chrztu ... bez okazji!

Okazja absolutnie nie ma znaczenia. Każda wyjątkowa chwila zasługuje na odpowiednie celebrowanie. Spraw sobie i swoim gościom niezapomniane wrażenia dzięki wyjątkowym, rzemieślniczym tortom artystycznym z najlepszej jakości składników.

 

Informacje o zamówieniach

  • Torty można zamawiać w następujących wielkościach: 10, 15, 20, 25 i każda wielokrotność 5 porcji.
  • Wszystkie torty wykonujemy na zamówienie. Zamówienia przyjmujmy z 4 dniowym wyprzedzeniem. W przypadku krótszego terminu skontaktuj się z nami i zapytaj o możliwość realizacji zamówienia.
  • Zamówienia przyjmowane są tylko droga mailowa na pawel@100procentczekolady.pl
  • Standardowe zamówienie:
    W ofercie przedstawiane są zdjęcia standardowych dekoracji tortów. W przypadku braku informacji na temat zmiany dekoracji, tort zostanie udekorowany jak w ofercie.
  • Niestandardowe zamówienie:
    W przypadku tortów firmowych, weselnych czy okolicznościowych (na chrzciny, komunię, jubileusz) możliwa jest personalizacja dekoracji oraz zamówienie większego rozmiaru.
    Skontaktuj się z nami, a stworzymy dla Ciebie coś wyjątkowego: telefonicznie pod numerem 660 150 134 lub pawel@100procentczekolady.pl
  • Dodatkowe usługi:
    – napis na torcie – 10 zł
    – nadruk na torcie w formie opłatka – 15 zł
  • Odbiór zamówień oraz dostawa:
    – odbiór osobisty z naszego lokalu w Gdańsku ul.Chmielna 72/2
    – dostawa na terenie Trójmiasta w cenie 20 zł
    – dostawa poza terenem Trójmiasta wyceniana indywidualnie
  • Jesteśmy w stanie wykonać każdy smak w wersji bez glutenu – prosimy o kontakt przed zamówieniem.

Ceny:
10 porcji - 130 zł
15 porcji - 195 zł
20 porcji - 260 zł

Royal Czekoladowo-Orzechowy

Biszkopty orzechowe przełożone chrupiącą warstwą pralinową, obsypane karmelizownymi orzechami włoskimi i zanurzone w intensywnym kremie z czekolady 65%.

Biała czekolada-malina

Kompozycja biszkoptu migdałowego, musu z białej czekolady oraz chrupki pralinowej podkreślona wyśmienitym smakiem z galaretki z przetartych malin.

Gorzka czekolada-czarna porzeczka

Tort z składający się z czekoladowego biszkoptu, galaretki z przetartej czarnej porzeczki oraz wytrawnego musu z gorzkiej czekolady 70%.

Trio czekoladowe

Połączenie biszkoptu Sacher z musem z mlecznej czekolady, kremowych nadzień z białej i gorzkiej czekolady 70% oraz chrupiącej warstwy pralinowej.

Palona biała czekolada z mango i marakują

Biszkopt Genueński przełożony chrupką pralinową, nadzieniem z mango i marakui, otulony delikatnym musem z palonej białej czekolady.

Creme brulle z truskawką i limonką

Połączenie delikatnego Creme Brulle z nadzieniem limonkowo-truskawkowym oraz dacquise migdałowo -kokosowego, przyozdobione w wyjątkowo elegancki sposób

Exotic

Klasyczne biszkopty, zanurzone w kremie kokosowym z białą czekoladą. Całość
przełożona nadzieniami z mango i marakui. Chrupiący element stanowi warstwa z prażonego kokosa i ciastek.

Morela - mak

Kompozycja kremu twarogowego połączona z curdem morelowym oraz biszkoptem makowym.
Delikatnej chrupkiej struktury nadaje crunch makowy z orzechem nerkowca.

Tiramisu

Nadzienie stanowi ganache z czekolady darkmilk 50%. Puszyste biszkopty nasączone kawą espresso, otula delikatny krem na bazie mascarpone i likieru Amaretto.

Jogurt - żurawina

Biszkopt waniliowy z konfiturą żurawinową, otulony delikatnym kremem z jogurtu Greckiego oraz bobu tonka.

Zamów!