Wyjątkowe torty z okazji
Okazja absolutnie nie ma znaczenia. Każda wyjątkowa chwila zasługuje na odpowiednie celebrowanie. Spraw sobie i swoim gościom niezapomniane wrażenia dzięki wyjątkowym, rzemieślniczym tortom artystycznym z najlepszej jakości składników. Torty można zamawiać w następujących wielkościach: 10, 15, 20, 25 i każda wielokrotność 5 porcji. Podana cena jest ceną za jedną porcję (ok. 120 gram).

Royal Czekoladowo-Orzechowy
Biszkopty orzechowe przełożone chrupiącą warstwą pralinową, obsypane karmelizownymi orzechami włoskimi i zanurzone w intensywnym kremie z czekolady 65%.
Cena: 12 zł
Biała czekolada-malina
Kompozycja biszkoptu migdałowego, musu z białej czekolady oraz chrupki pralinowej podkreślona wyśmienitym smakiem z galaretki z przetartych malin.
Cena: 12 zł


Gorzka czekolada-czarna porzeczka
Tort z składający się z czekoladowego biszkoptu, galaretki z przetartej czarnej porzeczki oraz wytrawnego musu z gorzkiej czekolady 70%.
Cena: 12 zł
Trio czekoladowe
Połączenie biszkoptu Sacher z musem z mlecznej czekolady, kremowych nadzień z białej i gorzkiej czekolady 70% oraz chrupiącej warstwy pralinowej
Cena: 12 zł


Palona biała czekolada z mango i marakują
Biszkopt Genueński przełożony chrupką pralinową, nadzieniem z mango i marakui, otulony delikatnym musem z palonej białej czekolady.
Cena: 12 zł
Creme brulle z truskawką i limonką
Połączenie delikatnego Creme Brulle z nadzieniem limonkowo-truskawkowym oraz dacquise migdałowo-kokosowego, przyozdobione w wyjątkowo elegancki sposób
Cena: 12 zł


Owoce leśne z jogurtem i kruszoną czekoladą
Biszkopt waniliowy z galaretką z owoców leśnych, otoczony delikatnym kremem z
jogurtu Greckiego z kawałkami mlecznej czekolady.
Cena: 11 zł
Banan z karmelem i marakują
Kompozycja kremu bananowego połączona z nadzieniem toffi i klasycznym biszkoptem. Całość przenika puree z orzeźwiającej marakui. Truskawka z jogurtem i kruszoną
Cena: 11 zł


Tiramisu
Nadzienie stanowi ganache z czekolady darkmilk 50%. Puszyste biszkopty nasączone kawą espresso, otula delikatny krem na bazie mascarpone i likieru Amaretto.
Cena: 12 zł
Bazylia z truskawkami i cydrem
Delikatny mus z białej czekolady, przełamany aromatem świeżej bazylii, otulający truskawki duszone w cydrze jabłkowym, podany biszkopcie z chrupką migdałową.
Cena: 12 zł
