Torty na Pierwszą Komunię Świętą
Wyjątkowe okazje wymagają wyjątkowego traktowania. Na Pierwszą Komunię Świętą zamów tort ze 100% Czekolady. Ciesz się gwarancją najlepszych naturalnych składników i zachwyć gości niepowtarzalnym wyglądem i smakiem.
Krok 1:
Wybierz interesujący Cię wzór tortu
Krok 2:
Wybierz smak tortu
Możesz wybrać dowolny wzór i połączyć go z dowolnym smakiem. Torty można zamawiać w następujących wielkościach: 10, 15, 20, 25 i każda wielokrotność 5 porcji.
Ceny:
10 porcji - 170 zł
15 porcji - 255 zł
20 porcji - 340 zł
25 porcji - 425 zł
30 porcji - 510 zł
Biała czekolada-malina
Kompozycja biszkoptu migdałowego, musu z białej czekolady oraz chrupki pralinowej podkreślona wyśmienitym smakiem z galaretki z przetartych malin.
Gorzka czekolada-czarna porzeczka
Tort z składający się z czekoladowego biszkoptu, galaretki z przetartej czarnej porzeczki oraz wytrawnego musu z gorzkiej czekolady 70%.
Trio czekoladowe
Połączenie biszkoptu Sacher z musem z mlecznej czekolady, kremowych nadzień z białej i gorzkiej czekolady 70% oraz chrupiącej warstwy pralinowej.
Palona biała czekolada z mango i marakują
Biszkopt Genueński przełożony chrupką pralinową, nadzieniem z mango i marakui, otulony delikatnym musem z palonej białej czekolady.
Exotic
Klasyczne biszkopty, zanurzone w kremie kokosowym z białą czekoladą. Całość
przełożona nadzieniami z mango i marakui. Chrupiący element stanowi warstwa z prażonego kokosa i ciastek.
Tiramisu
Nadzienie stanowi ganache z czekolady darkmilk 50%. Puszyste biszkopty nasączone kawą espresso, otula delikatny krem na bazie mascarpone i likieru Amaretto.
Creme brulle z truskawką i limonką
Połączenie delikatnego Creme Brulle z nadzieniem limonkowo-truskawkowym oraz dacquise migdałowo -kokosowego, przyozdobione w wyjątkowo elegancki sposób
Tort Truskawka - Morela
Biszkopt waniliowy przełożony nadzieniem z duszonym moreli z wanilią. Całość otulona delikatnym kremem z przetartych truskawek
Pekan - Whisky - Wanilia
Dacquoise z orzechów pekan, przełożony warstwami kremu waniliowego oraz ganache z mlecznej czekolady na bazie whiksy, otulony kremem z czekolady darkmilk z dodatkiem whisky
Pistacja - biała czekolada - malina
Dacquoise kokosowy z wyrazistą chrupką pistacjową, przełożony kremem pistacjowym oraz żelką malinową.
Całość otulona delikatnym kremem z białej czekolady.
Krok 3:
Zamów!
Torty można zamawiać w następujących wielkościach: 10, 15, 20, 25 i każda wielokrotność 5 porcji.
Wszystkie torty wykonujemy na zamówienie. Zamówienia przyjmujmy z 4 dniowym wyprzedzeniem. W przypadku krótszego terminu skontaktuj się z nami i zapytaj o możliwość realizacji zamówienia.
Zamówienia przyjmowane są tylko droga mailowa na kontakt@100procentczekolady.pl
Dodatkowe usługi:
– napis na torcie – 10 zł
Odbiór zamówień oraz dostawa:
– odbiór osobisty z naszego lokalu w Gdańsku ul.Chmielna 72/2
– dostawa na terenie Trójmiasta w cenie 50 zł
– dostawa poza terenem Trójmiasta wyceniana indywidualnie
Jesteśmy w stanie wykonać każdy smak w wersji bez glutenu – prosimy o kontakt przed zamówieniem.
- 80-748 Gdańsk, Ul. Chmielna 72/2
- kontakt@100procentczekolady.pl
- 660 150 134